Kaikkihan niitä nykyään tekevät, popseja nimittäin. Omista popseistani halusin raikkaita ja iloisia, joten suosikkihedelmä sitruuna pääsi jälleen mukaan.
Sitruuna-valkosuklaapopsit (Alkuperäinen ohje Kinuskikissa)
200 g murotaikinapikkuleipiä
100 g valkosuklaata
½ prk lemon curd-tahnaa
koristeluun värillisiä rakeita, suklaata tms.
tikkaritikkuja
Murskaa pikkuleivät. Sulata suklaa. Sekoita keksimurskan joukkoon suklaasula ja sitruunatahna. Jäähdytä massaa jääkaapissa noin tunti.
Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja jäähdytä jälleen jääkaapissa noin tunti.
Upota tikku taikinapalloon. Kasta pallo sulatettuun valkosuklaaseen ja koristele haluamallasi tavalla. Nosta kuivumaan esim. juomalasiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti