Kiekon mittasuhteet eivät aivan täsmää, mutta hyvää oli! |
600 g mustia fudge-karamellejä
½ dl kuohukermaa
Massa kannattaa tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Säilytä jääkaapissa ja ota pehmenemään muutama tunti ennen käyttöä. Kaulitseminen on helppoa. Pöydälle voi ripotella tomusokeria, jotta massa ei tartu kiinni.
Lakritsitäyte (ohje Kinuskikissa)
125 g Kick-karkkeja tai patukoita
1½ dl kuohukermaa
1 1/4 dl vispikermaa
Anna kastikkeen jäähtyä jääkaapissa, kunnes se on täysin kylmää. Vatkaa kylmä lakritsikastike jämäkäksi vaahdoksi. Kakun täytteenä on vaahdotetun lakritsikastikkeen lisäksi omaa suosikkiani eli lemon curd-tahnaa. Pohjan kostutin Spritellä.
Logo ja numerot ovat marsipaania. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti