Perunarieskat ovat parhaimmillaan lämpimänä. Jos niitä kuitenkin sattuu jäämään yli, vuohenjuustolevite maistuu jäähtyneiden rieskojen kanssa hyvin. Levite sopii myös uuniperunoiden kanssa tai vaikkapa vaihteluksi tzatzikille.
Vuohenjuustolevite
1 purkki (200g) raejuustoa
1 pieni rasia (140g) pehmeää vuohenjuustoa
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa, timjamia, basilikaa
Valuta raejuustosta ylimääräinen neste pois. Sekoita keskenään raejuusto, vuohenjuusto ja valkosipulimurska. Lisää oliiviöljy ja silppua sekaan haluamiasi yrttejä. Sekoita tasaiseksi. Anna maustua viileässä muutama tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti