sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Lookfantastic - lokakuun boksi

En olisi ikinä uskonut tätä sanovani, mutta olen hurahtanut kauneusbokseihin! Ehkä se on tämä eriskummallinen aika, kun iso osa sosiaalisesta toiminnasta on jäissä ja elämä kulkee kodin, työn ja kaupan väliä. Jotain piristystä sentään, kun saa joka kuukausi jotain ihanaa itselleen. 

Kesällä kirjoitin suomalaisesta Ihana Sinä-kauneusboksista. Boksin saapuminen luokseni kesti ja kesti, mutta sisältö oli sen verran runsas, että nautin siitä vielä pitkän aikaa. Nyt olen löytänyt Lookfantasticin, josta on muutamassa kuukaudessa tullut ehdoton suosikkini. Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu Iso-Britannian ensimmäinen kauneuteen keskittyvä verkkokauppa, joka kertoo olevansa tällä hetkellä Euroopan suosituin kauneustuotteiden vähittäiskauppa. Sillä on yli 22 000 tuotteen ja 600 brändin valikoima. 

Itse olen ollut tyytyväinen jokaiseen kuukausiboksiini. Sisältö vaihtelee vartalotuotteista meikkeihin ja mukana tulee aina myös paperinen (englanninkielinen) tuotteiden esittelyvihko. Minulle uusia merkkejä löytyy jatkuvasti, usein myös vegaanisia tuotteita. 

Relax. Dream. Enjoy. Lokakuun boksi näytti tältä. Ensimmäisenä boksista tuli erityisesti hiuksille suunnattu hupun muotoinen pyyheliina, jonka voi kietaista turbaaniksi. Tekstin mukaan hiuspyyheliina nopeuttaa hiusten kuivumista. Ehdottomasti kokeilen heti seuraavan hiusten pesun yhteydessä.

Hair wrap 14,99£


Voi kun olisi amme! Boksista nousi kylpytuote, joka varmistaa rentouttavan kylpyhetken. Tämän säästän myöhempään käyttöön.

Earl grey bath tea 5,99£


Silmänalustuotteet on tässä iässä aina ihania! Tuotteen luvataan kirkastavan ihoa, pehmittävän ryppyjä ja juonteita. Jess!

Smoothing bio-cellulose second skin eye catcher mask 4,25£


Rakastan jalkavoiteita ja Ecooking on minulle uusi merkki. Vegaanisen tuotteen luvataan poistavan kuollutta ihoa sekä kosteuttavan ja viilentävän ihoa. 

Overnight foot cream 8,10£


Kaksi viimeistä tuotetta ovat sopivaa käsilaukkukokoa. ByTerrysin nestemäinen huulirasva (14£) on myös kaunis ulkomuodoltaan. Tätä ehdin jo kokeilla. Ihana. Balance Me kasvipohjainen seerumi (11£), jonka luvataan parantavan kollageenituotantoa ja vähentävän ryppyjä. Minä tykkään näistä pienemmistä, näytekokoisista tuotteista. Jos tuote miellyttää tarpeeksi, voin aina tilata uuden. Useimmiten haluan vain kokeilla, jolloin ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa hukkaan heitetyistä tuotteista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti